Nature

Πάντα με προσοχή

Φάνηκε νωρίς ότι στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής πέφτουν κορμιά σύμφωνα με μια πολυφορεμένη έκφραση, που όμως δείχνει το επίπεδο του συναγωνισμού.
Διαχρονικά η συγκεκριμένη κατηγορία διακρίνεται για την άγρια ομορφιά της.
Εντοπίζονται λοιπόν σωματεία διαφορετικών ταχυτήτων. Ορισμένα απ’αυτά δεν κρύβουν τις προθέσεις τους, οπότε βγαίνουν μπροστά σε πρώτη ευκαιρία για να διεκδικήσουν τους στόχους τους.
Μάλιστα τα τελευταία χρόνια ανέβηκε το επίπεδο με μια σειρά μετεγγραφών, που κάνουν τα τμήματα.
Είναι λογικό ότι όταν ένα σωματείο ενισχύεται σε σημαντικό βαθμό τότε ακολουθούν και αρκετά ακόμη, που κάνουν τα ίδια όνειρα.
Πάντως ακόμη και οι ηχηρές προσθήκες δεν μπορούν να εξασφαλίσουν άμεσα την αλλαγή σελίδας, αφού προέχει το δέσιμο κάθε τμήματος και η ανάπτυξη αυτοματισμών.
Αυτό το σκηνικό δεν μπορούν να το βγάλουν στον μέγιστο βαθμό όλες οι φιλόδοξες ομάδες, οπότε από ένα διάστημα επέρχεται απογοήτευση και ακολουθεί μια συμβατική πορεία, που δεν γεμίζει κανέναν.
Απαντες λοιπόν κρίνονται στην πράξη, οπότε οι ιθύνοντες μακαρίζουν ορισμένες καίριες συνεργασίες που έκαναν και άλλαξαν επίπεδο στα τμήματα.
Αγωνιστικά ο ΑΟΤ υπολογίζει ιδιαίτερα την συνάντηση της Κυριακής με την Κούπα στην Μπάρα, ενώ στην μετεγγραφική λίστα έχει και ονόματα από το πάνω ράφι. Μένει να δούμε λοιπόν την διαχείριση που θα γίνει, ενώ αναμένονται και διοικητικές κινήσεις.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More