Nature

Πάντα σε επιφυλακή

Kάθε χρόνο ο συντελεστής δυσκολίας ανεβαίνει στην Α’ Εθνική γυναικών.
Κάτι τέτοιο είναι λογικό, αφού οι σταθερές αξίες θέλουν να συνεχίσουν τις γνωστές παραστάσεις τους, ενώ οι φρέσκες προτάσεις επιθυμούν να μπουν δυναμικά στο κάδρο.
Φυσικά όταν αναφερόμαστε σε συλλόγους με βαριά φανέλα αλλά και οργάνωση ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι το ένα μεγάλο παιχνίδι διαδέχεται το άλλο.
Γενικά δεν υπάρχει εύκολη συνάντηση στο επίπεδο αυτό.
Ακόμη και τα τμήματα που είναι χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα διαθέτουν έναν αριθμό σπουδαίων παικτριών, που αν εμφανιστούν στην μέρα τους μπορούν να αλλάξουν τους συσχετισμούς παρασύροντας και τις συμπαίκτριές τους.
Άλλες ομάδες εξάλλου δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική προσέγγιση, οπότε το φαβορί επιβάλλεται να διαθέτει υπομονή και πολλές φορές και εναλλακτικό πλάνο για να μην αποχωρήσει με δυσάρεστες εκπλήξεις.
Οσο για το δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι εντοπίζονται ουκ ολίγες αθλήτριες που ξέρουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τι να κάνουν με την μπάλα στα πόδια.
Γενικά τα στατιστικά τους μιλούν από μόνα τους.
Στο τοπίο αυτό οι γυναίκες Θεόνη ΑΟΤ ήξεραν από την αρχή ότι θα είχαν σύνθετη αποστολή στην κορυφαία κατηγορία. Πολύ σωστά παραμένουν σε επιφυλακή για να συλλέξουν τους απαραίτητους βαθμούς.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More