Nature

Παρέμβαση πλημμυροπαθών οδού Πατουλιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο

Απελπισμένοι και με τον εφιάλτη μιας νέας πλημμύρας οι πλημμυροπαθείς της οδού Πατουλιάς, ζήτησαν απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων προχθές βράδυ (Πέμπτη 4-4-2024), τι θα γίνει με τις υποδομές και για τα χρήματα της βασικής αποζημίωσης που μερικοί δεν έχουν πάρει ακόμη παρόλο που πέρασαν 7 μήνες από την πλημμύρα Daniel.
Μπορεί μερικοί να αντιμετωπίζουν κολλήματα με το Ε9 αλλά το δεδομένο είναι ότι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές και μάλιστα πολύ μεγαλύτερες από την βασική αρωγή που θα έπρεπε να πάρουν.
Μπορεί ο δήμαρχος Νίκος Σακκάς να προσπαθεί να αναδεικνύει το πρόβλημα σε όποια συμβούλια συμμετέχει αλλά αυτό δεν αρκεί εάν δεν υπάρχει πολιτική βούληση!
Επίσης ο κ. Σακκάς ανέφερε πως χρήματα δεν υπάρχουν και η Πολιτεία το γνωρίζει καλά αυτό.
Δεν μπορούν έτσι να αρχίσουν κάποια έργα αποκατάστασης, όπως ο καθαρισμός της κοίτης του Ληθαίου αλλά και η αποπληρωμή όλων των επαγγελματιών που συνέβαλαν στην στήριξη των πλημμυροπαθών και στις αρχικές παραβάσεις στις πληγείσες περιοχές.
Οι δύο πρώην αυτοδιοικητικοί, ως εκπρόσωποι των πλημμυροπαθών, ο κ. Θόδωρος Σπανός και ο κ. Γιώργος Στουρνάρας εξέφρασαν στο σώμα την κατάσταση που επικρατεί και ζήτησαν λύσεις στα προβλήματα και όχι απλώς υποσχέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More