Nature

Παρεμβάσεις για το περιβάλλον

Οι παρεμβάσεις για το περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα φαίνεται ότι είναι στα άμεσα σχέδια της δημοτικής Αρχής Τρικκαίων για τους πρώτους μήνες του 2020.

Δράσεις που επικεντρώνονται στην ολοκλήρωση των μελετών για τη βιώσιμη ανάπτυξη και στην δημοπράτηση του έργου για τη διεξαγωγή του έργου, στη διαχείριση των απορριμμάτων και στην χρήση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα των πολιτών.

Ανάπλαση Ληθαίου- κεντρικής πλατείας και πλατείας Εθνικής Αντίστασης

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου η νέα χρονιά θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα Τρίκαλα, κυρίως σε θέματα περιβάλλοντος.

«Βασικός άξονας είναι των αστικών αναπλάσεων είναι ο Ληθαίος ποταμός, ο οποίος αποτελεί το βασικό πλεονέκτημα της πόλης των Τρικάλων. Τα υπόλοιπα έργα αφορούν την ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντίστασης, ένα δίκτυο ποδηλατοδρόμων δίπλα στο ποτάμι, την είσοδο από την Καρδίτσης, αλλά και έργα που αναπτύσσουν την επιχειρηματικότητα, της δεξιότητες νέων επιχειρηματιών» ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου.

Σημειωτέον, τα χρήματα είναι εξασφαλισμένα από το ΠΕΠ Θεσσαλίας (τα 2.750.000€ μέσω Σχεδίων βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης) από ένα σύνολο περίπου 3.200.000€ που προϋπολογίστηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More