Nature

Παρεμβάσεις παντού στο Δενδροχώρι!

Η τοπική αυτοδιοίκηση, απαιτεί μεράκι, θέληση και βοήθεια. Μεράκι για να προσφέρεις, θέληση για να δουλέψεις και βοήθεια για να καταφέρεις το καλύτερο αποτέλεσμα, με τις λιγότερες δυσκολίες. Αλλιώς, πέρασες, έφυγες, ξεχάστηκες, χωρίς ν’ αφήσεις θετικά χνάρια πίσω σου. Αρα, απέτυχες στο ρόλο σου. Στο στόχο σου. Και απογοήτευσες, λίγους ή πολλούς που σε στήριξαν με τη ψήφο τους. Δικαίωσες όσους δεν σε στήριξαν.

Όλα αυτά απασχολούν τους ανθρώπους που αναλαμβάνουν το «σήμερα» χτίζοντας το «αύριο» σε μια μικρή ή μεγάλη τοπική κοινωνία. Και όταν αυτοί είναι νέοι, προκύπτουν απαιτήσεις.

Σ’ αυτή την κατηγορία τοπικών «αρχόντων» ανήκει η πρόεδρος της κοινότητας Δενδροχωρίου κ. Γιάννα Ντάκου- Μπακάλη, αλλά και οι συνεργάτες της –όπως παραδέχτηκε- στο τοπικό συμβούλιο του χωριού και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος Παλιούρας Χρ. και ο «ακούραστος» Δημήτρης Φαλάρας, ως μέλος, ο οποίος παραμένει δραστήριος και «έφηβος» παρά τα χρόνια που έχει στις πλάτες του. Μια «παρέα», που έχει στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα του χωριού, να ξεπεράσει τα εμπόδια, γραφειοκρατικά και ανθρώπινα. Να αλλάξει την εικόνα του Δενδροχωρίου, η οποία όπως τόνισε, ξανά και ξανά, το νέο τοπικό συμβούλιο, δεν ήταν η καλύτερη. «Οσοι ζουν στον συγκεκριμένο τόπο μπορούν να συγκρίνουν το «χθες» με το «σήμερα» και να… δουν το  «αύριο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Γιάννα Ντάκου- Μπακάλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More