Nature

Πενιχρή συγκομιδή

Το  μπάσκετ κατά γενική ομολογία  δεν  χορταίνεται με τίποτα. Ως εκ τούτου στην διακοπή του πρωταθλήματος της  Α1 ΕΣΚΑΘ οι πρωταγωνιστές  δεν  χρειάστηκαν παρά ελάχιστο χρόνο για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και αμέσως μετά ξεκίνησαν αντίστροφη μέτρηση για τις επόμενες  υποχρεώσεις.

Αυτές είναι κατά γενική ομολογία  πολλές, οπότε όποιος δεν λάβει εγκαίρως τα μέτρα του κινδυνεύει να τρέχει και να μην φτάνει ή να  χαλάσει την καλή του εικόνα.

Και μπορεί οι παίκτες των τοπικών να μην είναι επαγγελματίες του είδους αλλά διαπνέονται από αίσθημα  ευθύνης.

Από την  στιγμή λοιπόν που ανέλαβαν μια αποστολή θέλουν να την φέρουν σε πέρας  με επιτυχία.

Στο  πλαίσιο αυτό ξέρουν πολύ καλά ότι ακόμη και η πιο μικρή  χαλάρωση  κοστίζει.

Ετσι φρόντισαν να  διατηρήσουν την καλή τους  αγωνιστική  κατάσταση, αφού  όπου και να βρεθούν έχουν μαζί τους την πορτοκαλί  μπάλα.

Οσο για την φυσική κατάσταση ξέρουν να την προσέχουν.

Εννοείται ότι η δράση δεν αλλάζεται με τίποτα, οπότε θέλησαν να βιώσουν ξανά την μυσταγωγία  κάθε αγώνα.

Πραγματικά κάθε συνάντηση  θέλει την δική της αντιμετώπιση και αυτό προσπαθούν να κάνουν τα επιχώρια στελέχη από την αρχή της  χρονιάς.

Πάντως στην πρεμιέρα του νέου έτους και του δεύτερου γύρου η συγκομιδή ήταν φτωχή αφού κάτι οι αγωνιστικές  απουσίες, κάτι η ποιότητα των αντιπάλων έφερε  μόνο ήττες. Ολοι όμως  εργάζονται για την επιστροφή.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More