Nature

Πικρή ήττα για τον ΑΟΤ

ριν τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής ο ΑΟ Τρίκαλα πίστευε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει μετά από καιρό στις εντός έδρας νίκες, αφού υπήρχε η θετική αύρα από τη πρώτη εκτός έδρας της περασμένης αγωνιστικής στην Δράμα. Αλλά στο γήπεδο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμεναν και γνώρισαν μάλιστα την ήττα με 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου και πλέον είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού δυο κατηγοριών, σε περίπτωση που θα έχει ισχύ η αναδιάρθρωση κατηγοριών.

Όπως και να έχει το ντεμπούτο του Μίλος Κόστιτς στον πάγκο ήταν άσχημο, ενώ εκεί που πήγε να ζεσταθεί κάπως ο κόσμος και να επιστρέψει στο γήπεδο έφυγε με το κεφάλι κάτω – για μια ακόμη φορά – και αυτό εξελίσσεται σε μεγάλη πληγή. Ο νέος προπονητής προσπάθησε με πολλά νέα πρόσωπα να αιφνδιάσει τους Καλαμαριώτες, αλλά αυτό δεν βγήκε στο γήπεδο, αφού επί της ουσίας ο ΑΟΤ δεν έχασε ούτε μια ευκαιρία στο παιχνίδι! Ενώ για έναν ακόμη αγώνα ο διαιτητής έδειξε να μην… υπολογίζει τον ΑΟΤ, αφού άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες πάλι με μια τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη, την ίδια στιγμή που στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής των «Ποντίων» Δημήτρη Καλαϊτζίδη διαμαρτυρόταν συνεχώς, ενώ μέσα σ’ όλα αυτά ο 4ος διαιτητής ζήτησε την αποβολή του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Νίκο Νίκογλου, που ήταν στον πάγκο για λεκτική επίθεση στον προπονητή των φιλοξενούμενων. Με άλλα λόγια, αυτή τη στιγμή η κατάσταση δείχνει πάλι πολύ δύσκολη, αν βάλουμε και μια γκρίνια στην κερκίδα για το θέμα… Γράφα! Και αυτό διότι μετά την ήττα υπήρχαν φίλαθλοι που έλεγαν ότι το πρόβλημα δεν ήταν ο προπονητής αλλά ο προγραμματισμός της ομάδας. Με άλλα λόγια… μύλος και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να μην πέσει θύμα υποβιβασμού!

Η εικόνα του αγώνα

Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, έχοντας όμως ουσία, ο Απόλλων Πόντου νίκησε 1-0 τον ΑΟΤ στα Τρίκαλα και σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική του επικράτηση, μετά το 3-0 σε βάρος του Εργοτέλη.

Ο Μίλος Κόστιτς ξεκίνησε με το… αριστερό στον πάγκο των Θεσσαλών, οι οποίοι έκαναν πολύ κακή εμφάνιση, στο ντεμπούτο και των Γουέρε και Άντρονικ. Ο τελευταίος μάλιστα, άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στο 85′, όταν δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι «κυανέρυθροι» αδυνατούσαν να φτάσουν σε τελική προσπάθεια και εν τέλει η ομάδα της Καλαμαριάς «χτύπησε» στο 79′. Ο Αμαραντίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη έκανε το 0-1, το οποίο χάρισε τη νίκη στους Πόντιους. Στο τέλος μάλιστα θα μπορούσε να γίνει το 0-2, αλλά ο Ταΐρης έπεσε στα πόδια του Κυβελίδη πριν αυτός εκτελέσει για το 0-2.

ΣΚΟΡΕΡ: 79′ Αμαραντίδης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Μίλος Κόστιτς): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Γκότοβος, Άντρονικ, Τριανταφυλλάκος, Συμελίδης (20′ Καπός), Μαρκόφσκι, Γουέρε (78′ Γκουγκούδης), Σισέ (60′ Υψηλός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Πάτας, Βλάχος, Καλαϊτζίδης (89′ Μπάμπης), Πουρτουλίδης (82′ Καλογέρης), Σουντουρά (84′ Κυβελίδης), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More