Nature

Πλήθος κόσμου στην «Πορεία Ευθύνης»

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων παρουσιάστηκε το βιβλίο του τέως Νομάρχη και πρώην βουλευτή της ΝΔ Τρικάλων Ηλία Βλαχογιάννη  με τίτλο “Πορεία Ευθύνης”, προχθές το πρωί.

Την εκδήλωση τίμησαν με  την παρουσία τους ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και  η βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, Δήμαρχοι, πρώην Δήμαρχοι και αντινομάρχες και πολλοί Τρικαλινοί.

Εγκωμιάστηκα λόγια

Για το βιβλίο μίλησαν ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Ανδρέας Λοβέρδος, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, με τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαγεωργόπουλο να έχει τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Με εγκωμιαστικά λόγια για τον πρώην βουλευτή μίλησε ο  Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ στάθηκε στη συμβολή του για τη δημιουργία του ΧΥΤΑ,  των έργων οδοποιίας και του Υψώματος 731’.

Από την πλευρά του,  ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου αναφέρθηκε στις προσωπικές τους σχέσεις και στην πορεία του στο σώμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φόρεσε την στολή και δεν τον φόρεσε» και έκανε λόγο για ακέραιο χαρακτήρα που βάζει πάνω από όλα τα συμφέροντα της πατρίδας.

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που μίλησε με θερμά λόγια για τον τέως Νομάρχη που αναφέρθηκε στη συμβολή του για τον αγώνα των φορέων της περιοχής για την κατασκευή του Ε-65, λέγοντας ωστόσο ότι αυτός ο δρόμος φέρει την σφραγίδα του Γιώργου Σουφλιά.

Ως ένα πολιτικό τεκμήριο για τον τόπο χαρακτήρισε το βιβλίο ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  Ανδρέας Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας « είμαστε μαζί στη Βουλή σε δύσκολα χρόνια για τα κόμματα μας και εκείνο που ξέρω καλά το τι έκανε εκείνη περίοδο».

Με εγκάρδια λόγια μίλησε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης που στάθηκε στις αξίες και τις ιδέες της παράταξης που υπηρετεί ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Τέλος, εμφανώς συγκινημένος για την παρουσίαση του κόσμου, ο πρώην βουλευτής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση.

Το βιβλίο «Πορεία Ευθύνης» προλογίζει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μίλητος» και στις σελίδες του βιβλίου του  παρουσιάζεται το έργο του στην Νομαρχία Τρικάλων, αλλά και την παρουσία του στη Βουλή των Ελλήνων.

Vlaxogiannis

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More