Nature

Ποδηλατική όρεξη

Για  μια ακόμη φορά οι συμπολίτες  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οπότε  400  ποδηλάτες(ελαφρώς  μικρότερη  συμμετοχή  από πέρυσι που ήταν 430) έσπευσαν να τρέξουν με τον δικό τους  τρόπο.

Οι σταθερές  αξίες  όσον αφορά τα  πρόσωπα  που δίνουν στίγμα   ήταν και πάλι εκεί.

Ωστόσο  λόγω και των πρόσφατων αυτοδικοιητικών εκλογών δυναμική παρουσία καταγράφηκε από τη νέα τάξη  πραγμάτων, που έσπευσε να μοιραστεί από μέσα την χαρά του  κόσμου, που δείχνει σε πρώτη ευκαιρία την μοναδική του σχέση με το ποδήλατο.

Ο Υπουργός   Ψηφιακής  διακυβέρνησης  κ. Δημήτρης   Παπαστεργίου βρέθηκε στο στοιχείο του, αφού είναι γνωστή  η εξαιρετική σχέση που διατηρεί με το συγκεκριμένο μεταφορικό  μέσο.

Μια  φράση του ήταν άκρως  χαρακτηριστική και τα είπε όλα: Δεν χωράει αμφιβολία ότι πρέπει να  βάλουμε περισσότερο ποδήλατο στη ζωή μας και στις  πόλεις  μας για να ομορφύνουν περισσότερο.

Πόσο μάλλον στα   Τρίκαλα, που έχουν ισχυρούς  δεσμούς  μαζί του».

Ανάλογη τοποθέτηση και από τον καινούργιο Περιφερειάρχη κ. Δημήτρη  Κουρέτα(στην προσφώνηση έγινε ένα μικρό μπέρδεμα  με αναφορά στο όνομα του προκατόχου του κ.Αγοραστού) από την δύναμη της  συνήθειας.

Ο κ. Κουρέτας  το αντιμετώπισε με πλατύ χαμόγελο.

Δίνοντας  το στίγμα του ανέφερε ότι  πρέπει να γίνονται συνέχεια τέτοιες εκδηλώσεις, αφού πέρα από την μύηση στον αθλητισμό  δημιουργούν τις προϋποθέσεις  για σωστή  κοινωνική  οργάνωση.

Από την πλευρά του  ο ακαταπόνητος  όσον αφορά το ποδήλατο  Στέλιος   Βάσκος  κόμισε  και ενδιαφέροντα στοιχεία για να καταδείξει την ανάγκη απλόχερης στήριξης  του ποδηλάτου.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More