Nature

Πράσινες μοναδικές στιγμές

Εκρηξη  χαράς το απόγευμα του  Σαββάτου για τα  Σαράγια  ή  Σαραγιόσα σύμφωνα με το σύνθημα των φιλάθλων για την πρωτιά στον όμιλο.

Οι σαμπάνιες, τα καπνογόνα είχαν την τιμητική τους.

Σίγουρα το υλικό θα έχει εξέχουσα θέση σε όλα τα αρχεία.

Να κρατήσουμε βέβαια και το αθλητικό πνεύμα της   Δήμητρας  αφού στελέχη της μετά την λήξη έσπευσαν να συγχαρούν τους  ομολόγους τους  των  Σαραγίων.

Οσον αφορά την αναμέτρηση η  Δήμητρα ξεκίνησε  πιο ζωηρά αφού ήθελε μόνο  νίκη για να καλύψει και την βαθμολογική  διαφορά.

Η μεγάλη χαμένη διπλή ευκαιρία  φάνηκε ότι έπαιξε τον ρόλο της.

Μετά το 25’ άρχισε να παίρνει μπροστά η μηχανή των  Σαραγίων που αγωνίστηκαν με καθαρή στόχευση και αποτελεσματικότητα.

Ο Μπαλάφας  συνέχισε ξανά την τέχνη του σκοραρίσματος, ο  Παπαευθυμίου έκανε απίστευτα διορατικό παιχνίδι, ο  Καλιακούδας  δεν σταμάτησε να τρέχει και όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους στην επιτυχία.

Το 1-0 έβαλε  φωτιά στο γήπεδο και το κλείδωμα του αποτελέσματος  έδωσε τον απαραίτητο  αέρα στους πράσινους  που ξεκίνησαν την αντίστροφη μέτρηση για χαρές και πανηγύρια.

Και όπως  έλεγαν ντόπιοι  Σαραγιώτες  η συνοικία  μεγάλωσε αθλητικά  το  Σάββατο και θα ετοιμαστεί για τον αγώνα με τα  Μετέωρα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More