Nature

Προβληματισμένοι οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων

 

Προβληματισμένοι για το πώς θα εξελιχθεί ο χειμώνας, μετά και την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων από την Δευτέρα 22/11, στους ανεμβολιάστους πολίτες, αφού δε μπορούν να εισέρχονται ούτε και με την επίδειξη αρνητικού rapid τεστ.

Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων & Πτυχιούχων Γυμναστών ν. Τρικάλων κ. Γιάννης Κουλιεράκης ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, ενώ ήδη καταγράφεται μια μείωση στην κίνηση πάνω από 50%.

«Ο κόσμος είναι φοβισμένος και τρομοκρατημένος, κάτι στο οποίο συνέβαλε η αύξηση των κρουσμάτων και σε τοπικό επίπεδο. Η άθληση  ήταν και θα είναι ανάγκη, αλλά οι πολίτες είναι φοβισμένοι» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή από προχθές, ο κ. Κουλιέρακης τόνισε ότι έχουν δύο όφεις, διότι από τη μια πλευρά όσοι εμβολιασμένοι εισέρχονται σε γυμναστήρια δεν θα φοβούνται, από την άλλη όμως αποκλείει μια μερίδα αθλούμενων.

«Για ακόμα μια φορά θα επωφεληθούν οι παράνομοι, όπου χωρίς κανέναν έλεγχο θα γυμνάζουν πολίτες είτε είναι εμβολιασμένοι, είτε όχι,  δίχως τεστ» υπογράμμισε.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων & Πτυχιούχων Γυμναστών ν. Τρικάλων τόνισε ότι ο κλάδος ζητά να αυξηθεί το ποσοστό χωρητικότητας από 50%, στο 100% .

Και πρόσθεσε: «Αυτή η χρονιά είναι χαμένη. Αν δεν εμβολιαστούν οι πολίτες και εάν δεν είμαστε όλοι ασφαλείς, δύσκολα θα ισορροπήσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More