Nature

Προβληματισμός για τον «Μύλο των Ξωτικών»

Μεγάλη είναι η συζήτηση το τελευταίο διάστημα για την πραγματοποίηση ή μη του 10ου «Μύλου των Ξωτικών» Η ιατρική κοινότητα εκφράζει την ανησυχία της, ζητώντας να μην υλοποιηθεί, για την επόμενη μέρα, η τοπική αγορά περιμένει πως και πως τη χριστουγεννιάτικη  διοργάνωση για να πάρει οικονομική ανάσα.

Τη δική του θέση για τα Ξωτικά κατέθεσε, χθες στη Λέσχη 97,6 ο επικεφαλής της μείζ0νος αντιπολίτευσης στο δήμο Τρικκαίων κ. Κώστα Κρεμμύδας, με  αφορμή τη συζήτηση στο μεθαυριανό Δημοτικό συμβούλιο για τη διενέργεια του εγχειρήματος.

«Ζητάμε πολύ καιρό τώρα να μας πει ο Δήμαρχος ποια είναι η απόφαση του. Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο θέμα και μια δύσκολη απόφαση» δήλωσε ο κ. Κρεμμύδας και συνέχισε «παρόλο που κατανοώ τη σημασία που έχει ο Μύλος των Ξωτικών για την περιοχή μας, η προσωπική μου θέση είναι να τείνω προς το όχι, να μην διενεργηθεί ο φετινός Μύλος. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να μην δημιουργηθεί επιπλέον πρόβλημα στην υγεία των συμπολιτών μας. Δεν θα ήθελα με την ψήφο μου να επηρεάσω δυσμενεστέρα την κατάσταση στην πόλη μας».

Υπομονή, δυο μέρες έμειναν για να μάθουμε τις τελικές αποφάσεις και φυσικά ποια θέση θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More