Nature

Προς αξιοποίηση το κτίριο της Π.Ε. Τρικάλων

Σάρκα και οστά» φαίνεται ότι θα πάρει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το σχέδιο της δημοτικής Αρχής Τρικκαίων για την αξιοποίηση το κτιρίου που στεγάζει αυτή τη στιγμή, τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως είχε γράψει και ο «Π.Λ.» η δημοτική Αρχή σχεδιάζει εδώ και καιρό να αναβαθμίσει τόσο το κτίριο, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς, ενώ τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει και η διαδικασία «μετακόμισης» των καταστημάτων από τον εσωτερικό, στον εξωτερικό χώρο.

Μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Χθες, μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε γνωστό ότι η ανάπλαση και η αναβάθμιση του κτιρίου θα γίνει μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

«Το πρώτο που θα κάνουμε είναι επιδιόρθωση του κτηρίου της Νομαρχίας, και πλέον μπορούμε να το εντάξουμε, τώρα που έχει λυθεί και το ιδιοκτησιακό καθεστώς και ανήκει και επίσημα στο Δήμο Τρικκαίων. Χρειάζεται ενεργειακή αναβάθμιση, και θέλουμε να αναδείξουμε το αίθριο που υπάρχει στο μέσον του κτηρίου γι αυτό και αδειάσαμε τα εσωτερικά μαγαζιά» υπογράμμισε ο κ. Παπαστεργίου.

Περισσότερα στην έντυπη  έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More