Nature

Προσπάθεια παντού

Την τιμητική του είχε την  Κυριακή το γυναικείο ποδόσφαιρο με τους  φίλους του είδους  να κατασκηνώνουν στην  Σωτήρα και φυσικά δεν το μετάνιωσαν ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αλλωστε στον αθλητισμό  παίζουν τόσο  οι νίκες, όσο και οι ήττες. Το ζητούμενο  πάντως είναι  οι πρωταγωνίστριες  να τα δίνουν όλα, όπως έπραξαν και στις  συγκεκριμένες  περιπτώσεις.

Το σκηνικό  ήταν έτσι κι αλλιώς  πλούσιο την συγκεκριμένη μέρα. Αρχικά ρίχτηκαν στην μάχη οι γυναίκες   Θεόνη  ΑΟΤ και λίγες  ώρες αργότερα  η σκυτάλη πέρασε στις  μικρές της  ομάδας.

Οσο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα είχαν την ευκαιρία να  πλουτίσουν τις παραστάσεις τους.

Πραγματικά  παίχτηκαν  πολλά στο επίπεδο της τακτικής, οπότε η αγωνία τράβηξε σε μάκρος.

Μιλώντας  με φίλους  του χώρου σημείωσαν ότι τέτοια  παιχνίδια  φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο, αφού  αυτός  θέλει να  βλέπει αυταπάρνηση και μαχητικό πνεύμα  μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Για τις γυναίκες  γράψαμε από την πρώτη στιγμή  ότι ο συντελεστής  δυσκολίας στα πλέϊ οφ είναι ιδιαίτερα  μεγάλος.

Φυσικά δεν το κάναμε για να ωραιοποιήσουμε  καταστάσεις αλλά  μεταφέραμε την πάσα αλήθεια.

Οι ανταγωνιστές  είναι ιδιαίτερα  ενισχυμένοι και διαθέτουν πολύ μεγάλα  μπάτζετ στο οποίο φυσικά οι κυανέρυθρες  δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν.

Οσο για τις μικρές  ξεπέρασαν τον εαυτό τους  με ανατροπή  επί των Πιερίδων, οπότε ελπίζουν σε τρελό σενάριο.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More