Nature

Προχωρούν με προσήλωση

Δεν έχουν συνηθίσει να μένουν μακριά από τον φυσικό  χώρο  δράσης του τα στελέχη των  Τρικάλων basket αλλά φέτος  το ρεπό βγήκε νωρίς.

Πολύ σωστά  βέβαια  οι πρωταγωνιστές  όχι μόνον δεν βγήκαν από την πρίζα αλλά προσπάθησαν  να αξιοποιήσουν το κενό αυτό διάστημα  προκειμένου να προσθέσουν και άλλα στοιχεία στην αγωνιστική τους  συλλογή.

Βασικό διακύβευμα είναι φυσικά η καλύτερη δυνατή αγωνιστική επικοινωνία και είναι σημαντικό  οι παίκτες να μιλούν την ίδια  γλώσσα και να βάζουν πάνω απ’ όλα το κοινό καλό.

Με την συγκεκριμένη προσέγγιση θα  μπορέσουν να παρουσιάσουν το μπάσκετ που θέλουν και  μπορούν.

Απαντες βέβαια είναι συνειδητοποιημένοι και ξέρουν ότι η κατηγορία κρύβει πολλές παγίδες και ο ανταγωνισμός είναι έντονος.

Αυτό σημαίνει ότι οφείλουν να προσεγγίζουν κάθε αγώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να έχουν έτοιμες τις  απαντήσεις.

Επίσης  κλείνουν τ’αυτιά τους σε αναφορές στοιχηματικών εταιρειών ότι οι τρίχρωμοι είναι πρώτο φαβορί για την αλλαγή σελίδας.

Η σκέψη και  η  προσήλωση  λοιπόν είναι στο εκτός έδρας  παιχνίδι στον  ΑΓΣΙ.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More