Nature

Πρόσφεραν συγκινήσεις

Αρκετοί  ειδικοί  πριν την σέντρα του φετινού μαραθωνίου της  ποδοσφαιρικής   Γ’ Εθνικής  εκτίμησαν  ότι σε πολλές  περιπτώσεις  η  βαλίτσα  θα τραβούσε  σε  μάκρος ως  προς την διαμόρφωση του χάρτη.

Εκτός από τα φαβορί που είχαν τον πρώτο λόγο και αρκετά απ’αυτά δικαίωσαν την φήμη τους  υπήρξαν και αρκετές  ευχάριστες εκπλήξεις  που ξεπέρασαν τον εαυτό τους.

Κοινώς έβαλαν τα γυαλιά σε συγκροτήματα με τεράστια εμπειρία, που δεν μπόρεσαν στις λεπτομέρειες να  κλειδώσουν τον αρχικό τους  στόχο.

Όταν  τμήματα που δέσποζαν για πολλά  χρόνια στην  Α’ Εθνική δεν κατάφεραν φέτος  να πραγματοποιήσουν την υπέρβαση ο καθένας αντιλαμβάνεται τις παγίδες  που  κρύβει η κατηγορία.

Λίγο να μην εμφανιστούν οι παίκτες στην μέρα τους, κάτι να γυρίσει η τύχη την πλάτη αλλά και να μην ελεγχθεί σωστά  η πίεση  μπορεί να προκύψει εκτροχιασμός.

Υπό το πρίσμα αυτό κάθε αγωνιστική  ξεκινούσε από μηδενική  βάση.

Τα  συγκροτήματα  που  μπήκαν με φόρα  έπρεπε πέραν όλων των άλλων να  αντιδρούν  ψύχραιμα σε κάθε στροφή, αφού  οι ανταγωνιστές ήθελαν να κλέψουν  λίγη από την λάμψη τους.

Κάποια  άλλα μπορεί να  μην εκκίνησαν θεαματικά  αλλά  κατάφεραν να μιλήσουν την κατάλληλη στιγμή κάνοντας τις  προσπεράσεις  που ήθελαν.

Αυτές τις μέρες  λοιπόν οι άνθρωποι του χώρου αναλύουν τα μυστικά των συλλόγων, που  κέρδισαν το στοίχημα  προκειμένου να εξηγήσουν τι έκαναν σωστά  προκειμένου να  δρέψουν καρπούς.

Εννοείται ότι όσοι  γύρισαν σελίδα απολαμβάνουν  το αποτέλεσμα μιας συντονισμένης  προσπάθειας. Δεν  πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρωταθλητισμός είναι  μια πολύ δύσκολη  υπόθεση.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More