Nature

Πρώτα παράσημα

Δεν  υπάρχει  πιο γλυκιά  στιγμή για τα στελέχη κάθε ομάδας από το να  φτάνουν στο τέλος του  δρόμου κερδίζοντας  τα αγωνιστικά  στοιχήματα που  έχουν  θέσει.

Και  μπορεί το ευρύ  κοινό  να θεωρεί ότι  η ανάπτυξη ταχύτητας   και το κλείδωμα των θέσεων να γίνεται με το πάτημα ενός  κουμπιού αλλά  όσοι ζουν τα  πράγματα  από μέσα  ξέρουν ότι οι  πρωταγωνιστές  θα  πρέπει να  αναδείξουν όλο το πακέτο.

Ακόμη και ένας κρίκος  αν λείψει από την αλυσίδα  μπορεί  να γίνει  η ζημιά.

Συνεπώς  τα μέλη των ομάδων  οφείλουν να είναι τύπος και υπογραμμός  εκτελώντας  πειθαρχημένα το αγωνιστικό πλάνο τους.

Εννοείται ότι  η σωστή συνεργασία μεταξύ  αθλητών και προπονητών  μπορεί να εκτοξεύσει έναν  σύλλογο.

Όταν  οι παίκτες  αγωνίζονται  και για τους  προπονητές  τους και  οι κόουτς είναι σε θέση να εμπνεύσουν τα αθλητικά τους  παιδιά, τότε θα πρέπει να στραβώσει απίστευτα η δουλειά για να μην μπει το νερό στο αυλάκι.

Επιπρόσθετα  όσοι βάζουν ψηλά τον πήχη χρειάζεται να έχουν γερό στομάχι,  αφού ο ανταγωνισμός είναι έντονος και αρκετά  σωματεία  περιμένουν στην γωνία.

Αντικειμενικός τους στόχος είναι  να πιάσουν ταβάνι στην απόδοση την κατάλληλη στιγμή και κυρίως να μην κάνουν λάθη και δώσουν δικαιώματα.

Στο πλαίσιο αυτό οι  Δαναοί 22 ανέβηκαν στην Α2 και έχουν αγώνα για τον υπερπρωταθλητή με τη  Νίκη. Β. Ακόμη τα  Τρίκαλα basket πήραν πρωτιά στην περιοχή όπως και τα  Τρίκαλα 14 στο εφηβικό, που ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον  Κεραυνό.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More