Nature

Ρευστή κατάσταση

Οσοι  παρακολουθούν επισταμένα τα  δρώμενα  στον αθλητισμό και ειδικά στο μπάσκετ  γνωρίζουν  πολύ καλά ότι  οι ισορροπίες είναι  λεπτές.

Πραγματικά  τα  συναισθήματα  αλλάζουν  με συνοπτικές  διαδικασίες και όποιος  κάνει το λάθος  και  πιστέψει ότι θα κερδίσει μόνο με την δύναμη της  φανέλας  κινδυνεύει  να εκτροχιαστεί.

Το ίδιο ισχύει και για τα επιτελεία  που  θεωρήσουν ότι για  πολλούς και διαφόρους   λόγους  υπάρχει  μαξιλαράκι  ασφαλείας.

Η  ίδια  η πράξη καταδεικνύει ότι κάτι τέτοιο δεν  υπάρχει και  για να μπει θετικό πρόσημο θα  πρέπει  το συγκρότημα  με  βλέψεις  να  έχει άμεσες  απαντήσεις από την μια και από  την άλλη  να μην δώσει  το παραμικρό  δικαίωμα.

Σίγουρα η ήττα  των  Ικάρων 78-80 απέναντι στον  ΑΓΣΙ αποτελεί πισωγύρισμα. Παράλληλα επιβεβαιώνεται  η ρευστότητα του πράγματος.

Σε κάθε περίπτωση το δίδυμο πρέπει να δει μπροστά. Οι  Ικαροι καλούνται να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να καλύψουν την απώλεια την  Κυριακή κόντρα στον  Παλαμά, ενώ και ο  Αίολος/ Γόμφοι  παίζει και αυτός στην έδρα του με την  Αναγέννηση  Καρδίτσας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More