Nature

Σε άλλο περιβάλλον

Δεν υπάρχει πιο τιμητικό σκηνικό για  κάθε νομό να  βλέπει εκπροσώπους του στις  καλύτερες  κατηγορίες.

Ορισμένα  σωματεία αποτελούν πια σταθερές  αξίες. Μεταξύ αυτών  οι γυναίκες   Θεόνη  ΑΟΤ οι  οποίες  παίζουν δυνατά  χρόνια τώρα στην  Α’ Εθνική.

Και φέτος  είχαν τις απαντήσεις τους, ενώ  πλούτισαν τις εμπειρίες τους στα  πλεϊ οφ και μάλιστα απέναντι σε αντιπάλους, που διέθεταν ελκυστικά σύνολα και  βαριά φανέλα.

Πλέον οι κυανέρυθρες  θα σπεύσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του νέου ενιαίου πρωταθλήματος, όπου  ο συναγωνισμός θα είναι έντονος  καθώς  εκτός από τα βαριά  χαρτιά  κάθε συγκρότημα διαθέτει αρκετά  πλεονεκτήματα.

Τρομερή εξέλιξη είναι αυτή που πέτυχε  η  Υπεροχή στο  futsal. Ο εκπρόσωπός μας  πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο μετά τις εξελίξεις που έτρεξαν.

Ισως ακόμη και ο πιο αισιόδοξος  Τρικαλινός  φίλος του αθλήματος να μην περίμενε τέτοια εξέλιξη  πριν λίγα χρόνια.

Να όμως που στον αθλητισμό όλα γίνονται.

Εννοείται ότι τα μέλη της ομάδας θα πρέπει να σηκώσουν μανίκια προκειμένου να  γεμίσουν  το ρόστερ για να δώσει με αξιοπρέπεια  όλους τους  αγώνες.

Πολλά εύσημα αξίζουν και στο ανδρικό τμήμα της  Αμιλλας η οποία θα αγωνιστεί στην  Α2 Εθνική με το σπαθί της.

Ηταν  αίτημα  χρόνια  θα έλεγε κανείς να προκύψει το συγκεκριμένο σκηνικό και οι πράσινοι θα  ρίξουν το βάρος της στην καλύτερη δυνατή οργάνωση και στις επιλογές  προκειμένου να αποδώσουν το βόλεϊ που  ξέρουν στο υψηλό αυτό επίπεδο.

Χαράς  ευαγγέλια όμως και για το τμήμα πινγκ- πονγκ του  ΦΑΣΤ το οποίο έκανε το δικό του σημαντικό  άλμα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More