Nature

Σε ρυθμούς Διαγόρα ο ΑΟΤ

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα για το εκτός έδρας ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα Ρόδου. Ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς οι Ροδίτες προέρχονται από την ισοπαλία με την Βέροια στην Ημαθία και αν μη τι άλλο θα χρειαστεί η υπέρβαση από τους παίκτες του Περικλή Αμανατίδη με τον τεχνικό του ΑΟΤ να έχει στην διάθεση του και τον Παντελή Ριζογιάννη ο οποίος στο ματς με τον Ιωνικό εξέτισε την ποινή του ενώ ο Άγγελος Βέρτζος που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη Νίκαια θα είναι στην αποστολή μόνο αν είναι 100% ενώ ο Ανδρέας Τσίπρας που έλειψε στα δυο προηγούμενα ματς μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Από κει και πέρα να σημειωθεί πώς η ομάδα θα ταξιδέψει στο “Νησί των Ιπποτών” αεροπορικώς για να αποφύγει την ταλαιπωρία του καραβιού σε ένα από τα πιο μακρινά ταξίδια της FL.
Από την άλλη ο τεχνικός του Διαγόρα, Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέ Μκρτσιάν ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More