Nature

Σκαμνιές. Που αλλού;

Όταν αναφέρεται κανείς σε έδρες το μυαλό των περισσότερων φιλάθλων πάει κυρίως στα ομαδικά αθλήματα.
Στο μυαλό τους έρχονται απόρθητα κάστρα και μεγάλες αλυσίδες επιτυχιών.
Όμως την δική της ιστορία στο μέτωπο φιλοξενίας μεγάλων αγώνων, γράφει εδώ και πολλά χρόνια μια αγαπημένη περιοχή των Τρικάλων.
Ο λόγος για τις Σκαμνιές Πηγής, που αποτελούν ξεκάθαρη και ουσιαστικά μοναδική υποψηφιότητα για κάθε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.
Μια απλή συζήτηση με αθλητές και αθλήτριες βάζει τον καθένα στο πνεύμα. Χωρίς υπερβολή το έμψυχο δυναμικό στην συγκεκριμένη έδρα αισθάνεται σαν στο σπίτι της, οπότε κινείται με άνεση σημειώνοντας μοναδικές επιδόσεις.
Δεν χορταίνονται λοιπόν οι αγώνες στον συγκεκριμένο χώρο. Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα για το 23 είχε διεξαχθεί τον Νοέμβριο, που αλλού στις Σκαμνιές, οπότε λίγους μήνες αργότερα όλη η στιβική Ελλάδα θα έρθει στην Πηγή.
Το σκηνικό είναι ότι καλύτερο για την περιοχή μας. Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή εκδηλώσεις αυτού του είδους προσδίδουν ζωντάνια και τόνωση.
Ποιος αλήθεια δεν θέλει να βλέπει αγόρια και κορίτσια να μεταφέρουν τον ενθουσιασμό τους αλλά και την διάθεσή τους για άνοδο στο βάθρο;
Παράλληλα τα Τρίκαλα πήραν επίσημα και το Πανελλήνιο Κ20.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More