Nature

Σοκ στα Τρίκαλα με το θάνατο 17χρόνης μαθήτριας

Θρήνος στα Τρίκαλα για τη 17χρονη μαθήτρια Ευαγγελία Καπάκου που άφησε την τελευταία της πνοή στην ΜΕΘ της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.
Το άτυχο κορίτσι είχε εισαχθεί πριν από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο με συμπτώματα ίωσης, η κατάσταση της όμως επιδεινώθηκε και εξελίχθηκε σε ιογενή καρδιοπάθεια.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 17χρονη κατέληξε στο νοσοκομείο.
Το σχολείο της (2ο ΓΕΛ Τρικάλων) δε θα λειτουργήσει σήμερα Πέμπτη σε ένδειξη πένθους και προκειμένου να παραστούν οι καθηγητές, συμμαθητές και συμμαθήτριες στην κηδεία.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί σήμερα και ώρα 12η μεσημβρινή , εκ της οικίας της οικογένειας στο Λόγγο Τρικάλων , στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Λόγγου .
Οι δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη στη «ΛΕΣΧΗ 97,6» η νεαρή νοσηλευόταν για 7 ημέρες με συμπτώματα ίωσης, αλλά το τελευταίο 24ωρο η κλινική της κατάσταση άλλαξε ραγδαία καθώς εμφάνισε έντονο πόνο στο στήθος και διαταραχή ισχαιμικού τύπου. Το προσωπικό του Νοσοκομείου και ειδικά η Καρδιολογική έπραξε τις απαραίτητες ενέργειες στη ΜΕΘ, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More