Nature

Στα σωστά κυβικά

Χίλιους δυο λόγους έχει κάθε φίλαθλος της ΕΣΚΑΘ να παρακολουθεί τους αγώνες των Θεσσαλικών πρωταθλημάτων.
Οι υπεύθυνοι των ομάδων δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργήσουν σύνολα με αρχή, μέση και τέλος αλλά και με την απαραίτητη θαλπωρή.
Δίχως υπερβολή όταν οι αθλητές αισθάνονται σαν στο σπίτι τους καταθέτουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Κάπως έτσι πλειοδοτούν σε εμπνεύσεις, οπότε από την στιγμή που έχουν και άξιους συμπαραστάτες γεμίζουν το βαθμολογικό σακούλι.
Εννοείται ότι η δύναμη της παρέας παίζει πάντα τεράστιο ρόλο. Όταν ο ένας παίκτης συμπληρώνει τον άλλο και πέφτει στην φωτιά για τον συνοδοιπόρο του όλα μπορούν να απλοποιηθούν.
Μια ατάκα που ακούγεται στον χώρο είναι η εξής: Και στις χαρές αλλά και στις λύπες μαζί. Ομολογουμένως το έμψυχο δυναμικό που συνήθως δένεται με τις τοπικές ομάδες και φοράει την φανέλα για αρκετά χρόνια προχωράει ως μια γροθιά.
Μέλημα όλων των επιτελείων είναι να πιάνουν σε κάθε αγωνιστική τα κατάλληλα αγωνιστικά κυβικά.
Σε άλλο θέμα λύθηκε η συνεργασία Δαναών- Σδράκα. Τις δυο τελευταίες προπονήσεις έκανε ο Γ. Κουρμέντζας αλλά η ουσία βρίσκεται στην γαλάζια ανακοίνωση.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More