Nature

Στα Τρίκαλα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος!

Στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος. Σκοπός του να συναντήσει τον Γέροντα Αλέξιο, με τον οποίο τους συνδέει μακρά πνευματική φιλία.
Ο κ. Ιερώνυμος το πρωί της ίδιας μέρας ήταν στην Λαμία όπου τέλεσε το μνημόσυνο στη μνήμη της μητέρες του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει στα Τρίκαλα για να δει τον ιδιαίτερα σεβάσμιο σε όλους Γέροντα Αλέξιο.
Μαζί του ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών.
Στην είσοδο τους υποδέχθηκε εγκαρδίως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ παρών ήταν και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετέωρων κ. Θεόκλητος. Άπαντες οι φιλοξενούμενοι ευχήθηκαν προεορτίως στον Πολιό Γέροντα Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιο για τα εόρτιά του, αλλά και στον Σεβασμιώτατο κ. Θεόκλητο.
Εν συνεχεία ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος είχε συνομιλία με την Καθηγουμένη και αδελφές της Ιεράς Μονής Κορμπόβου επί πνευματικών θεμάτων, αλλά και με πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More