Nature

Στιβικοί σε κάθε έδρα

Τρίβουν τα  χέρια τους κατά γενική  ομολογία  οι φίλοι του στίβου, αφού αυτή την εποχή το ημερολόγιο είναι  γεμάτο από εκδηλώσεις.

Η μεγαλύτερη  χαρά βέβαια είναι των αθλητών καθώς  ξέρουν ότι θα  βρεθούν στο στοιχείο τους  προκειμένου να  ξεδιπλώσουν αυτά  που δουλεύουν στις  προπονήσεις από την αρχή της  χρονιάς.

Οσοι  ζουν από μέσα τα   Τρικαλινά στιβικά  παιδιά  έχουν να το λένε για την προσήλωση στον στόχο και την θρησκευτική ευλάβεια με την οποία  διεκπεραιώνουν  το πλάνο.

Τόσα  χρόνια  σε  υψηλό  επίπεδο σε όλες τις  ηλικίες  ξέρουν  πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να τους  χαριστεί τίποτα. Μόνο  λοιπόν αν εμφανιστούν στην μέρα τους  και καταθέσουν το 100% των αρετών τους  θα μπορέσουν να δικαιώσουν όσους  πιστεύουν στην αξία τους και να συνεχίσουν να  λάμπουν  εκτυφλωτικά.

Πραγματικά όποιος  ρίξει μια ματιά στην λίστα των αγώνων  αυτή την περίοδο θα  διαπιστώσει  ότι  υπάρχουν  πολλά  σημεία αναφοράς.

To  Βαλκανικό  σκυταλοδρομίας στο  Ερζερούμ   Τουρκίας  θα έχει και  Τρικαλινό χρώμα με την συμμετοχή του  Κ. Ζήκου της  ΓΕΑΤ ο οποίος  πήρε μέρος και σε  Βενιζέλεια και  Δρόμεια.

Γενικά  όλοι οι συμπολίτες  στιβικοί είναι σε επιφυλακή για αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More