Nature

Στις πρώτες θέσεις ο ν. Τρικάλων

Τέλος, στην αγωνία των υποψήφιων δόθηκε χθες μετά και την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση που αναρτήθηκαν, λίγο μετά τις 11 το πρωί στα Λύκεια.

Οι καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα Λύκεια περιείχαν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr.

Δεν απουσιάσαν οι επιτυχίες

Σε τοπικό επίπεδο για ακόμα μια φορά δεν απουσιάσαν οι επιτυχίες των παιδιών, τοποθετώντας το ν. Τρικάλων στις περιοχές που συνεχίζουν να καταγράφουν υψηλά ποσοστά στις εισαγωγικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν χθες από τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 1.035 υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια εκ των οποίων οι 903 κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αγγίζοντας ποσοστό επιτυχίας 87,20%.

Επίσης, 279 υποψήφιοι έλαβαν μέρος από τα ΕΠΑΛ με τους 102 εξ’ αυτών να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, με το ποσοστό επιτυχίας να φθάνει το 36,6%.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More