Nature

Στο στοιχείο του ο Στέλιος

Τα  αισθήματα είναι  σίγουρα  αμοιβαία. Η Τρικαλινή  νεολαία γαλουχήθηκε με τα μεγάλα κατορθώματα του  Στέλιου   Βάσκου και γενικά με την μακρά  διαδρομή του στον χώρο της  ποδηλασίας.

Γιατί ο ίδιος  έμεινε στο προσκήνιο επί  πολλά  χρόνια κρατώντας  ψηλά το όνομα των  Τρικάλων.

Από την στιγμή που δέχεται  κάποιο  κάλεσμα(ημέρα σχολικής άθλησης)  δεν το σκέφτεται  καν. Ισα- ίσα λέει με συνοπτικές  διαδικασίες το μεγάλο ναι και φτάνει στην έδρα των μαθητών για να μιλήσουν για την ποδηλασία και όχι μόνον.

Αλλωστε  μια κουβέντα με τον ίδιο δεν εξαντλείται σε  αμιγώς  αγωνιστικά  θέματα.

Ο ίδιος  λοιπόν βρέθηκε ξανά στο στοιχείο του(παρέα με τη νεολαία) οπότε  αποτέλεσε  και κατά την  επίσκεψη της  Παρασκευής στο 9ο  Δημοτικό σχολείο ανοιχτό  βιβλίο.

Εννοείται  ότι ανέλυσε  διεξοδικά την αξία της άθλησης, που σμιλεύει  χαρακτήρες και γεννά όμορφα συναισθήματα  παροτρύνοντας  τη νεολαία να ανακαλύψει μια  πραγματική φλέβα χρυσού.

Με  χειροκρότημα  ψυχής  υποδέχθηκαν οι μαθητές του Σχολείου τον  Βάσκο και το τραγούδι «Στέλιο είσαι παλικάρι».

Από την πλευρά του ο και με ποδηλατικές  καταβολές  διευθυντής του 9ου κ. Γιώργος  Ακριβόπουλος  διάβασε ένα  εμπνευσμένο και  περιεκτικό  βιογραφικού του μεγάλου ποδηλάτη, ενώ είπε λόγια καρδιάς  για τα ιδανικά  και την ανιδιοτέλεια του  Στέλιου καταλήγοντας  με την φράση: «ο  Στέλιος είναι άνθρωπος  που δεν φοβάται να θυσιάσει τον εαυτό του για το κοινό καλό».

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More