Nature

Τίποτα τυχαίο

Το  δικό της  πιστό κοινό διαθέτει η   Α1 ΕΣΚΑΘ και  δικαίως.  Είναι  αλήθεια ότι οι ομάδες δεν  αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Ομολογουμένως  τα επιτελεία των ομάδων θα πρέπει να αποζητούν τις  δυνατές  αναμετρήσεις, αφού μέσα  από αυτές θα  ανακαλύψει κανείς τα  δικά του όρια.

Ετσι  ξέρει πως  να  κινηθεί σε κάθε ματς αλλά και τι να προσέξει.

Επίσης στην διάρκεια της  πορείας  δεν έλειψαν και οι αναποδιές και οι ατυχίες. Ουκ ολίγες  ομάδες είδαν βασικά τους στελέχη να τραυματίζονται, οπότε  χρειάστηκε να  προβούν σε αλχημείες για να μην χαθεί η χημεία.

Το καλό είναι ότι οι προπονητές  δεν δίστασαν να ρίξουν τους  πιτσιρικάδες στα βαθιά οι οποίοι φρόντισαν να τους δικαιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για το κομμάτι αυτό μιλούν καθαρά και ξάστερα τα στατιστικά.

Όπως  και να’χει  οι ομάδες από το πάνω ράφι προσπάθησαν να  περιορίσουν στο ελάχιστο τις  πιθανότητες  στραβοπατημάτων.

Γενικά  όμως κάθε συγκρότημα έδωσε τον αγώνα τον καλό. Ειδικά  πάντως  όσες ομάδες είναι σε τροχιά  ανόδου περιμένουν τα επίσημα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More