Nature

ΤΕΦΑΑ Τρικάλων: Οργάνωση… Τσάμπιονς Λίγκ

Αν και «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», το 13ο τουρνουά ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ, «άγγιξε» την τελειότητα. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να οργανωθεί. Η συμμετοχή των 300 φοιτητών-τριών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η αποχή των δύο χρόνων λόγω κορονοϊού, «όπλισε» τους φοιτητές-τριες με  θέληση, οργάνωση και εργατικότητα, φέρνοντας άριστο αποτέλεσμα κερδίζοντας πανάξια το χειροκρότημα απ’ όλους. Αλλωστε, τόσο τα σχόλια του Κοσμήτορα κ. Παπαϊωάννου, όσο και του προέδρου του ΤΕΦΑΑ κ. Διγγελίδη, μόνο θετικά ήταν  για την διήμερη οργάνωση, γεγονός που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της ειδικότητας ποδοσφαίρου κ. Φαμίση και των συνεργατών του κ. Μπατσίλα, Μπούτα, Μπρισίμη και Λουλέ, βλέποντας την πρόοδο των μαθητών τους και τους κόπους τους ν’ ανταμείβονται.

Η χθεσινή μέρα, με τους ημιτελικούς και τελικούς, πρόσφερε έντονες συγκινήσεις και «πλούσιο» θέαμα με τους τελικούς γυναικών και ανδρών να κρίνονται στα πέναλτι.

Στη κατηγορία γυναικών η Χαβαλένθια κατέκτησε την 1η θέση, η Λαλάνα Ντελ Ρέϊ την 2η και η Μπαρτσελιώμα την 3η.

Πολύτιμη παίκτρια η Τσούνη Ραλλού και πρώτη σε γκολ η Νταλιπάϊ Αλμα.

Στους Ανδρες, οι Μπαμπαμούτες κατέκτησαν την 1η θέση, η ομάδα Trikalocoz την 2η θέση και η Θύελλα FC την 3η.

Ο τερματοφύλακας Καλούδης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης και πρώτοι σκόρερς οι Αθανασίου – Βογιατζής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More