Nature

Τιμή και μήνυμα

Ενττονο θα είναι το άρωμα της  Εθνικής  Εφήβων που Πέμπτη και Παρασκευή  θα δώσει φιλικά με  Ικάρους και  Επιλέκτους για καλό σκοπό.

Η αρχική σκέψη κυοφορήθηκε εδώ και καιρό, οπότε με την ευκαιρία της έλευσης της  Εθνικής  Εφήβων βγήκε στον αφρό.

Πρόκειται για την δημιουργία ενός ταμείου, που θα δώσει ανάσα στους πρωταγωνιστές , οπότε  θα έχουν έναν πονοκέφαλο λιγότερο.

Αξίζει λοιπόν να αγκαλιαστεί ασμένως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία και οι  Τρικαλινοί  φίλαθλοι που ξέρουν να αναγνωρίζουν αξίες και κόπους θα κάνουν για μια ακόμη φορά το καθήκον τους.

Στην λιτή αλλά ουσιαστική συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε χθες σε αίθουσα του  Πνευματικού κέντρου ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος επί των αθλητικών κ. Ακης  Αναστασίου ανέφερε: Αποτελεί μεγάλη τιμή που η Εθνική  Εφήβων  επιλέγει τα  Τρίκαλα για να βγάλει μέρος  της δουλειάς της αλλά και να συμμετάσχει σε εκδήλωση με καλό σκοπό.

Ανάλογη τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος των  Ικάρων  Κώστας  Σκρέτας, που κάλεσε το κοινό να στείλει ξανά το μήνυμα στηρίζοντας μια ευγενή πρωτοβουλία, αποθεώνοντας την  Εθνική  Εφήβων, ενώ θα βραβευτεί ο  Φούλης  Φούντας.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More