Nature

Το τρένο θα επιστρέψει στην “θέση του”

Το τρένο αποτέλεσε ένα πραγματικό “κόσμημα” και στον φετινό Μύλο των Ξωτικών. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες το θαύμασαν και έζησαν στιγμές παραμυθιού. Πλέον η εορταστική περίοδος πέρασε, έτσι θα πρέπει να μπουν όλα στον κανονικό τους ρυθμό.
Με άλλα λόγια και το βαγόνι θα πρέπει να επιστρέψει στην “θέση του” και αυτό αναμένεται να γίνει σύντομα. Για το λόγο αυτό έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του τρένου στο χώρο του ΟΣΕ.
Σε χώρο που θα διαμορφωθεί στο σταθμό του ΟΣΕ μεταφέρεται άμεσα το τρένο που βρισκόταν στο Μύλο των Ξωτικών, όπως ανέφερε στη Λέσχη 97,6 ο διευθύνων σύμβουλος του E-Trikala Οδυσσέας Ράπτης :
« Η διαδικασία του ξεστολίσματος του Μύλου των Ξωτικών παίρνει συνήθως γύρω στους δυο μήνες. Για να αποκαταστήσουμε και την διαδρομή του περίπατου στο νησάκι πρέπει να φύγει και το τρένο πρώτα.
Αυτό που συμφωνήσαμε, όλες οι πλευρές, είναι να μεταφερθεί το τρένο στο χώρο του σταθμού του ΟΣΕ, ακριβώς στα δεξιά του εκδοτηρίου των εισιτηρίων. Διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή ο χώρος, το E-Trikala το έχει αναλάβει, και φυσικά θα είναι επισκέψιμο το βαγόνι και συγκεκριμένα πιστεύουμε ότι θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο.
Προφανώς δεν θα ξανατοποθετήσουμε το τρένο στο πάρκο του Ματσόπουλου, θα βρούμε κάποιο άλλο θέμα για τον επόμενο Μύλο των Ξωτικών.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More