Nature

Τρέξιμο στον Κόζιακα

Το δρομικό ρεπορτάζ εμπλουτίζεται κάθε μέρα και περισσότερο. Δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, αφού οι συμπολίτες αγκαλιάζουν το συγκεκριμένο κομμάτι και μάλιστα η πρόοδός τους είναι εντυπωσιακή.
Συνήθως μπαίνουν στο κλίμα μετά από παρότρυνση φίλων και γνωστών. Όταν ζεσταίνονται ανακαλύπτουν τι στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, που έκαναν διαφορετικές επιλογές.
Μιλώντας μαζί τους ανακαλύπτει εύκολα κάποιος το πόσο γεμίζει το σώμα και η καρδιά μέσα από τις δραστηριότητες του είδους.
Φυσικά πριν από κάθε εκδήλωση ακολουθείται ένα τελετουργικό. Ετσι οι πρωταγωνιστές ξέρουν που να ρίξουν το βάρος τους, πότε να επιταχύνουν και πότε να επιβραδύνουν.
Βέβαια είναι αλήθεια ότι κάνουν συνολικά καλή αθλητική ζωή.
Φροντίζουν λοιπόν τον εαυτό τους, ενώ ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα με θρησκευτική ευλάβεια.
Πολύ απλά δεν μπορούν να φανταστούν την κάθε μέρα τους χωρίς να βρεθούν σε οικείους χώρους τρέχοντας με οικεία πρόσωπα ή κατά μόνας.
Μπροστά(Κυριακή 12 Μάη) είναι το Κόζιακας trail, που και φέτος στέλνει σημαντικά μηνύματα για την προστασία του Ασπροπάρη και όχι μόνον.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More