Nature

Υψηλό επίπεδο πάλης

Οσο και να παρακολουθεί κανείς αγώνες της πάλης δεν τους χορταίνει με τίποτα.
Φροντίζουν γι’αυτό οι πρωταγωνιστές οι οποίοι δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω. Καθημερινό τους μέλημα είναι η βελτίωση μέσα από την συστηματική δουλειά και την διεύρυνση των οριζόντων.
Αυτό είχαν την δυνατότητα να το διαπιστώσουν από μέσα όσοι βρέθηκαν στο διήμερο του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ20, που φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό κλειστό.
Σύλλογοι από κάθε γωνιά της χώρας έδωσαν το παρόν δείχνοντας ότι καλλιεργούν με συνέπεια των σπορ των δυνατών.
Οι προπονητές τους είναι πάντα κοντά στους αθλητές προκειμένου να τους στηρίξουν ολόπλευρα και να τους δείξουν τον δρόμο.
Οσο για τους ειδικούς εκτίμησαν από την πρώτη στιγμή την ποιότητα της διοργάνωσης, αφού πέραν όλων των άλλων αποτελεί κριτήριο συγκρότησης της Εθνικής.
Το σύνολο των κατηγοριών είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον. Αθλητές με πλούσιο αγωνιστικό υπόβαθρο ανέδειξαν την ομορφιά της πάλης εστιάζοντας φυσικά και στην ουσία.
Στο απογευματινό πρόγραμμα της διοργάνωσης έγινε η τελετή έναρξης με ανάκρουση του εθνικού ύμνου και του όρκου αθλητών διαιτητών ενώ η Ομοσπονδία τίμησε με πλακέτες την αντιπεριεφερειάρχη Τρικάλων Χρύσα Ντιντή τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Σακκά αλλά και τις οικογένειες τριών αθλητών που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή. τους Αναστάσιο Θεοχάρη, Αθανάσιο Γιαννίκη και Ευάγγελο Σκούρα.
Διακρίσεις σημείωσαν οι Τρικαλινοί Παπαβασιλείου, Μπακόπουλος.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More