Nature

Φριχτό έγκλημα στα Τρίκαλα

Αναστατωμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε την Κυριακή (18/2) όταν ένας 46χρονος κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε πως σκότωσε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο.
Σύμφωνα με όσα ομολόγησε στους αστυνομικούς, τον δολοφόνησε μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούσαν και για δύο μέρες δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα.
Υποστήριξε πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και πως προσπάθησε να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες. Ο άτυχος άντρας ήταν νεκρός και διαμελισμένος. Ο δράστης ήταν αιμόφυρτος και έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο 46χρονος έκοψε με το αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του και προσπάθησε να του κόψει και τα χέρια. Στη συνέχεια επιχείρησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο.
Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας πλέον μονίμως στην βιοτεχνία τους με καρέκλες, στα Τρίκαλα.
Όπως φαίνεται τα σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα του 46χρονου επιδεινώθηκαν μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος φέρεται να διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και έγινε επικίνδυνος. Μετά από άγριο καυγά με τον πατέρα του – που σύμφωνα με τον ίδιο σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή – τον σκότωσε με αλυσοπρίονο που υπήρχε στη βιοτεχνία.
Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στα Τρίκαλα με το αλυσοπρίονο
Από ΕΛΑΣ εστάλει επίσημη ενημέρωση για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο γιος (ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα), που αποκεφάλισε τον πατέρα του με το αλυσοπρίονο. Αναλυτικά:
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για ανθρωποκτονία με δόλο, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων.
Ειδικότερα, χθες (18-02-2024) το μεσημέρι, κατόπιν ειδοποίησης από τον κατηγορούμενο, αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε κατάστημα-επιχείρηση στα Τρίκαλα, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα ημεδαπού άνδρα.
Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Από τον χώρο κατασχέθηκαν ένα αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More