Nature

Χαίρονται το βόλεϊ

Σε κάποια  πράγματα είναι να μην γίνει η αρχή στον  Τρικαλινό  αθλητισμό. Ετσι γεμίζει το κάδρο  και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Εννοείται ότι όσοι αγωνίζονται απολαμβάνουν αυτό που κάνουν στέλνοντας  παντού την ενέργειά τους.

Και το μπιτς  βόλεϊ  λοιπόν έχει αρχίσει να  ανεβάζει τις μετοχές του, ενώ  δουλειά  πραγματοποιήθηκε και στο κομμάτι των εγκαταστάσεων.

Πες το και έγινε λοιπόν. Οι πρώτες πρωτοβουλίες  είχαν πειραματικό χαρακτήρα αλλά το σκηνικό άρεσε  από την πρώτη στιγμή, οπότε το συμπέρασμα ήταν ότι η σειρά ήρθε για να μείνει.

Από την Παρασκευή   λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην  παραλία των  Τρικάλων. Για να ακριβολογούμε  ο λόγος γίνεται για τα δυο νέα γήπεδα  μπιτς  βόλεϊ, που στήθηκαν  στον χώρο και δίνουν την δυνατότητα στους λάτρεις του είδους να εκφραστούν με τον δικό τους  τρόπο.

Βλέποντας τα δεδομένα  στην πράξη ισχύει το κάθε χρόνο και καλύτερα. Ολοι   δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και η μια εντυπωσιακή φάση διαδέχεται την άλλη.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More