Nature

Χρήσιμο εργαλείο

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για τα στελέχη των ομάδων από το να βλέπουν να βγαίνει στα επίσημα η προπονητική δουλειά.
Σίγουρα πίσω από ένα σημαντικό αποτέλεσμα κρύβονται κόποι και θυσίες αλλά όλα ξεχνιούνται όταν μπαίνει στο βαλιτσάκι το ροζ φύλλο.
Βέβαια κανείς δεν υπογράφει μόνιμο συμβόλαιο με τις επιτυχίες εκτός και αν διαθέτει άκρως ποιοτικό και έμπειρο υλικό, που η συμμετοχή του στην Α1 ΕΣΚΑΘ αποτελεί πολυτέλεια.
Τα υπόλοιπα συγκροτήματα πρέπει να αξιοποιήσουν το σύνολο των αθλητών τους και τα καλά τους φεγγάρια.
Στο διάβα του χρόνου για πολλούς και διαφόρους λόγους μπορεί να κλείσει η κάνουλα. Στην περίπτωση αυτή δεν λείπει ο προβληματισμός, ενώ οι φίλαθλοι σπεύδουν να διαβάσουν ακόμη και πίσω από τις γραμμές αλλά και να συλλέξουν λεπτομέρειες προκειμένου να σχηματίσουν ξεκάθαρη εικόνα.
Πολύ σωστά πάντως τα επιτελεία προσπαθούν να στηρίξουν απλόχερα τους παίκτες, αφού αυτοί είναι που έφεραν τις ομάδες μέχρι εδώ με την απαραίτητη επιτυχία.
Εξάλλου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 17η αγωνιστική που έγινε την Τετάρτη οι Δαναοί λύγισαν στην δεύτερη παράταση 92-98 κόντρα στον Αμπελώνα.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More