Nature

Χρειάζονται στήριξη και οι πτηνοτρόφοι

Οι πτηνοτρόφοι ανησυχούν για το μέλλον τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν πως είναι «εδώ» και χρειάζονται βοήθεια από το κράτος έτσι ώστε ν’ ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιουργούν οι συνθήκες της εποχής μας.

Οι Τρικαλινοί πτηνοτρόφοι, όπως και σε πανελλήνια εμβέλεια νιώθουν την ανάγκη στήριξης να είναι πιο επιτακτική τα τελευταία χρόνια καθώς έχουν ν’ αντιμετωπίσουν αυξήσεις τις οποίες πρέπει ν’ αντιμετωπίσουν, μαζί με τις «γκρίνιες» των πελατών τους, παρότι δεν έχουν προβεί σε ανησυχητικές αυξήσεις, αν και θα έπρεπε για να αντιμετωπίσουν τις δικές τους αδυναμίες. Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό των επιπτώσεων της αύξησης των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας δεν περιλαμβάνουν τον κλάδο της πτηνοτροφίας. Αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση του κόστους των ζωοτροφών έχει δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα στους παραγωγούς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More