Nature

Ωθηση από τα Τρίκαλα

Αποδεδειγμένα  οι  Τρικαλινοί  φίλοι του μπάσκετ  θέλουν  να βλέπουν από  κοντά τα νέα πρόσωπα σε  δράση.

Ετσι  στο διάστημα  διεξαγωγής του πρόσφατου 50ου   Πανελληνίου  πρωταθλήματος  παίδων, που  φιλοξενήθηκε στο  Δημοτικό κλειστό  έβαλαν καλά σε μυαλό και καρδιά μια σειρά  αθλητών με προοπτική.

Με την εμπειρία τους  δεν άργησαν να εντοπίσουν  πιτσιρικάδες οι οποίοι βγήκαν μπροστά  από την πρώτη  στιγμή  πραγματοποιώντας   εντυπωσιακές  εμφανίσεις.

Αρκετοί έδειξαν την έφεσή τους στην εκτέλεση, ενώ  άλλοι θαυμάστηκαν για την δημιουργικότητά τους αλλά και για την έφεση στα ανασταλτικά τους  καθήκοντα.

Συγκεκριμένα  πρόσωπα  πάντως έδειξαν ότι  μπορούν να εκτελέσουν αρκετές  δουλειές στον αγωνιστικό  χώρο, οπότε  καλούνται να συνεχίσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδείξουν κάθε πτυχή του ταλέντου τους.

Εκείνη την εποχή οι συμπολίτες  φίλαθλοι δεν είχαν δυσκολία να εντοπίσουν τους  παίκτες που θα απάρτιζαν την καλύτερη  πεντάδα.

Μεταξύ άλλων εστίασαν και στην ωριμότητα  συγκεκριμένων  παικτών.

Πάνω απ’όλα διαισθάνθηκαν  ότι έχουν να κάνουν με μια καλή φουρνιά, που έχει τα φόντα  να συνεχίσει με αξιώσεις το ταξίδι στο μπάσκετ.

Μια  καλή εμπειρία  ήταν πρόσφατη και με διεθνές   χρώμα.

Η Εθνική  παίδων στην διοργάνωση είχε αρκετές  καλές  στιγμές. Εβγαλε στοιχεία  δουλεμένα στην προπόνηση και επιτυχίες απέναντι σε συγκεκριμένους  αντιπάλους έδωσαν σχετική ώθηση.

Όμως  στους  αγώνες  βαρόμετρο δεν  προέκυψαν υπερβάσεις, αφού οι  ανταγωνιστές με τα σωματικά τους  προσόντα και τις παραστάσεις τους  κατάφεραν να πάρουν το πάνω χέρι.

Σίγουρα  το βάθος  και ο συναγωνισμός στις  μικρές  ηλικίες  πρέπει να  αποκτήσουν μεγαλύτερη διάσταση.  Με τον τρόπο αυτό θα  μπορέσουν τα   Ελληνόπουλα  να  ψάξουν το κάτι παραπάνω σε επίπεδο πλασαρίσματος.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More