Nature

Ώρα νίκης για τον ΑΟΤ;

Ήρθε η ώρα για τη πρώτη εντός έδρας νίκη του ΑΟΤ; Την απάντηση θα την γνωρίζουμε μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ( 3μ.μ) , όπου στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων θα φιλοξενήσει την Βέροια. Μέχρι τώρα ο ΑΟΤ σε δυο παιχνίδια που έδωσε εντός έδρας μετράει ισάριθμες ισοπαλίες, σήμερα θέλει τη νίκη ώστε να… πατήσει –έστω και προσωρινά – κορυφή. Βέβαια κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, άλλωστε έχει φανεί μέχρι τώρα στην πορεία του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Ο σημερινός αντίπαλος βρίσκεται έναν βαθμό πιο ψηλά, ενώ προπονητής της Βέροιας είναι ο γνωστός μας Σάκης Θεοδοσιάδης.
Όπως και να έχει ο Περικλής Αμανατίδης περιμένει να δει την καλύτερη δυνατή διάθεση από τους παίκτες του, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο τιμωρημένος Παντελής Ριζογιάννης δεν υπολογίζεται. Ενώ αυτό που περιμένουν όλοι στον ΑΟΤ είναι η θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More