Nature

4 νέα κρούσματα κορονοϊού στα Τρίκαλα

Μπορεί τις προηγούμενες τρεις ημέρες στα Τρίκαλα να είχαν μηδενιστεί τα κρούσματα, αλλά η χθεσινή μέρα έκρυβε εκπλήξεις. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώθηκαν στην περιοχή μας 4 νέα κρούσματα, μετά από ιχνηλατήσεις που έγιναν σε παλιότερο κρούσμα. Έτσι είναι λογικό ότι υπάρχει εγρήγορση, ώστε να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Βέβαια δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση πανικός, αλλά όπως και να έχει είναι μια εξέλιξη που έχει ανησυχήσει τους ειδικούς.

Η διαδικασία πλέον είναι γνωστή. Θα συνεχιστεί εκ νέου η ιχνηλάτηση, ενώ οι νοσούντες θα πρέπει να τηρήσουν το πρωτόκολλο και να μην έρθουν σε επαφή με συμπολίτες για αρκετές ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα είναι ρευστά και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Όσο αφορά τώρα την συνολική εικόνα στην Θεσσαλία από 1/9/2020 ώρα 14:00 έως 2/9/2020 ώρα 14:00 έχει ως παρακάτω:

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.

Το κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος(17/8/2020).

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid -19.

Και τα 4 κρούσματα αποτελούν επαφές παλαιότερου κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν Ιχνηλατήσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More