Nature

Aγάπη για τα σπορ

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι μαθητές αρκετών Τρικαλινών σχολείων έχουν μια γλυκιά συνάντηση.
Πρόκειται για την αθλητική εκδήλωση του «Αθηνά» που πέρασε στο σχετικό ημερολόγιο με τον πλέον δυναμικό τρόπο.
Στην αρχή όταν έπεσε η ιδέα υπήρξε μια φυσιολογική επιφυλακτικότητα ως προς την αποδοχή.
Ωστόσο τα δείγματα γραφής ξεπέρασαν τις προσδοκίες.
Καθιερώθηκε λοιπόν εντυπωσιακά και άντεξε την φθορά του χρόνου, αφού οι διοργανωτές ξέρουν να την εμπλουτίζουν με νέα δεδομένα.
Ετσι κάθε καινούργια δραστηριότητα ξεκινάει από μηδενική βάση με τους νεαρούς πρωταγωνιστές να μην κρύβουν την χαρά τους, αφού βρίσκονται στο στοιχείο τους.
Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε την αποθέωση της παρέας, αφού όλοι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και θέλουν να αφεθούν στην μαγεία του αθλητισμού.
Κοινώς οι πιτσιρικάδες έχουν τα σπορ στην καρδιά τους, ενώ πέραν όλων των άλλων με την συγκεκριμένη εκδήλωση αλλάζουν παραστάσεις και ξεφεύγουν λίγο από την πίεση της καθημερινότητας.
Για μια ακόμη φορά όλα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια, οπότε νωρίς- νωρίς δόθηκε σήμα για δράση.
Αγόρια και κορίτσια δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο από την δράση, οπότε προέκυψαν αγώνες υψηλού επιπέδου.
Σαφώς λοιπόν και ήταν δικαιολογημένο το χειροκρότημα.
Πέραν όλων των άλλων επιβεβαιώθηκε η έφεση στα ομαδικά αθλήματα.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Υπουργός ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δ. Παπαστεργίου και ο Αντιδήμαρχος κ. Λάππας, που προέτρεψαν τους μαθητές να βάλουν τον αθλητισμό στην ζωή τους βελτιώνοντας παντού τους δείκτες.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More