Nature

Aγκαλιάζουν τον γύρο

Από την στιγμή  που  βγήκε  στον αέρα η ημερομηνία για την διεξαγωγή του  φετινού  Λαϊκού  ποδηλατικού  γύρου  Τρικάλων(25η  διοργάνωση) στην μνήμη του  Βασίλη  Τσαρουχά οι  λάτρεις του  είδους έσπευσαν να συλλέξουν  όσο το δυνατόν περισσότερες  πληροφορίες.

Είναι φανερό ότι θέλουν να πάνε  όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι και διαβασμένοι   προκειμένου να τρέξουν με τον δικό τους  ρυθμό και να απολαύσουν κάθε στιγμή της  εκδήλωσης.

Η αντίστροφη μέτρηση  έχει ξεκινήσει  και  οι συμπολίτες  δεν βλέπουν την ώρα  για ορθοπεταλιές την  Κυριακή  στις 12.00(Κεντρική πλατεία).

Φυσικά τους εμπνέει  το γεμάτο σημείο της  εκκίνησης, αλλά και  η εξαιρετική διαδρομή, που ενδείκνυται για προχωρημένους  και αρχάριους.

Ηδη στα γραφεία μας δεχτήκαμε αρκετά  τηλεφωνήματα από φίλους του είδους που ήθελαν  να μπουν  καλύτερα στο πνεύμα και να λύσουν τις όποιες απορίες αν και  με την παραδοσιακή ανταπόκριση  στο κάλεσμα  ξέρουν πια  άριστα τα κατατόπια.

Από την πλευρά τους  οι διοργανωτές  είναι και αυτοί στο τρέξιμο  προκειμένου να  βάλουν τον γύρο σε όσο το δυνατόν περισσότερα   Τρικαλινά  σπίτια.

Δεν λείπουν και οι επισκέψεις στα σχολεία, αφού  η νεολαία  ξέρει να αγκαλιάζει τέτοιες  δραστηριότητες  με την αγάπη της για την ποδηλασία να είναι  δεδομένη.

Ηδη τα μέχρι τώρα μηνύματα όσον αφορά τις συμμετοχές  είναι ενθαρρυντικά, οπότε  την ώρα του αγώνα αναμένεται  πάντρεμα ποιότητας  και ποσότητας.

Δεν  λείπουν βέβαια και οι συμμετοχές της  τελευταίας  στιγμής, οπότε στην αφετηρία  καταγράφεται  συνωστισμός.

Εννοείται ότι  η πρωτοβουλία διανθίζεται με δώρα και εκπλήξεις, οπότε  υπάρχουν  πολλοί  λόγοι να πει κανείς το μεγάλο  ποδηλατικό ναι  βιώνοντας   όμορφα  συναισθήματα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More