Nature

Aνοιξαν την όρεξη για Σκαμνιές

Μια  ακόμη μεγάλη διοργάνωση  ανωμάλου  δρόμου είναι προ των πυλών και την  Κυριακή θα φύγουν οι καλύτερες εικόνες από τις  Σκαμνιές, αφού το φρέσκο κύπελλο θα  φέρει  πολλά εκλεκτά  στελέχη του χώρου.

Στην συνέντευξη τύπου που έγινε στο  Δημαρχείο  Πύλης δόθηκαν οι τελευταίες  λεπτομέρειες,  ενώ όλοι άνοιξαν μια μεγάλη αγκαλιά για τους  συμμετέχοντες.

Το παρόν έδωσαν οι αρμόδιοι  αντιδήμαρχοι  Τζιορτζιώτης  Γεώργιος, Ζιάκας  Χρήστος.

Ακόμη ο πρόεδρος  του τοπικού συμβουλίου   Πηγής  Μαυρογιάννης  Χρήστος.

Μαζί τους  ο  πρόεδρος  της  οργανωτικής  επιτροπής  των αγώνων  Δημήτρης   Χαχάμης εκ μέρους του  ΣΕΓΑΣ, ο κ. Δημήτρης   Σούλας και ο  Θανάσης   Μπουλογιώργος.

Ο αντιδήμαρχος  παιδείας και αθλητισμού  Πύλης κ. Τζιορτζιώτης αναφέρθηκε στην σημασία που δίνει ο Δήμος Πύλης και ο  δήμαρχος Μαράβας  Κωσνταντίνος , στην υποδοχή και ενίσχυση μαζικών  διοργανώσεων που αναδεικνύουν την περιοχή και συμβάλουν στην προβολή του Δήμου σε Πανελλαδικό επίπεδο.

Στάθηκε επίσης στην άριστη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τους ανθρώπους του και υποσχέθηκε  την πάγια θέση για στήριξη του  Δήμου σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Ακολούθως  ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας και καθαριότητας  Ζιάκας  Χρήστος  αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε σύσσωμος ο μηχανισμός του Δήμου και κυρίως οι εργάτες καθαριότητας,ώστε να έχουν το θαυμάσιο αθλητικό κέντρο,σε άριστη κατάσταση για  να υποδεχτεί τους αθλητές και αθλήτριες.

Ο πρόεδρος  της Οργανωτικής  επιτροπής για το κύπελλο  Δημήτρης   Χαχάμης

αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής μας,ώστε να μας εμπιστεύεται ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ,αυτά τα πρωταθλήματα.

Περιφέρεια  Θεσσαλίας, Δήμος   Πύλης, Σύνδεσμος κριτών στίβου  Δυτικής   Θεσσαλίας. Ελληνικός   Ερυθρός   Σταυρός, ΣΜΥ, Αστυνομική διεύθυνση  Τρικάλων, Ιατρικό κέντρο(Αποκατάσταση), 20 φοιτητές  ΣΕΦΑΑ με ειδικότητα  στίβου και  δεκάδες  εθελοντές από τα  σωματεία  στίβου  της πόλης μας είναι οι στρατηγικοί εταίροι  του  ΣΕΓΑΣ στην διοργάνωση τέτοιων μεγάλων αγώνων,που προβάλουν την .περιοχή μας και δημιουργούν προστιθέμενη αξία γι’ αυτή.

Το Πανελλήνιο κύπελλο,είναι ένας νέος θεσμός που δημιουργήθηκε για να δώσει μια ακόμη αγωνιστική ευκαιρία,στους αθλητές μας και να συγκροτηθούν οι Εθνικές ομάδες ανδρών- γυναικών για το  Πανευρωπαϊκό ανωμάλου δρόμου, που θα γίνει στις  11 Δεκέμβρη στο  Τορίνο της  Ιταλίας.

Στους αγώνες δηλώθηκαν 272 αθλήτριες και 318 αθλητές,σύνολο 590 από 200 σωματεία στίβου,και όλα τα μεγάλα ονόματα των δρόμων αντοχής θα λάβουν μέρος.

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου ΣΕΦΑΑ ,Αρχιπροπονητής στίβου και μέλος επιτροπής Δημήτριος   Σούλας τόνισε την σπουδαιότητα τέτοιων διοργανώσεων για τον αθλητισμό της περιοχής μας και αναφέρθηκε σε τεχνικές λεπτομέρειες.

Τόνισε την σπουδαία δουλειά που γίνεται από τα σωματεία στίβου της περιοχής μας και κάλεσε παιδιά,γονείς και φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή   στις Σκαμνιές να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές όχι μόνο του ΣΕΓΑΣ,αλλά και των Τρικάλων.

Ο Θανάσης   Μπουλογιώργος,ως τεχνικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ επι σειρά ετών και νυν εθελοντής τω  αγώνων,αναφέρθηκε στους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που θα τρέξουν.Ολα τα μεγάλα ονόματα που συμμετείχαν στον πρόσφατο  Μαραθώνιο της  Αθήνας θα αγωνιστούν στην πόλη μας

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More