Nature

Aνοιχτή γραμμή

Για μια ακόμη φορά η κεντρικά σάλα του  Δημοτικού κλειστού γέμισε παλαίστρες.

Με νωπές τις αναμνήσεις από το πρόσφατο   Πανελλήνιο  Α-Γ η σκυτάλη πέρασε στο διήμερο στο 5ο  Μeteora Wrestling  academy το οποίο είναι αλήθεια ότι έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι τέτοιο, αφού την ευθύνη έχουν στελέχη που αγαπούν αυτό που κάνουν και δεν σταματούν να αναζητούν νέους  δρόμους.

Παράλληλα διαθέτουν  πλούσιες γνώσεις τις οποίες  θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν μαζί με την εκλεκτή παρέα.

Νεαροί  παλαιστές  από την πατρίδα μας αλλά και από αρκετές ξένες  χώρες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους άρεσε από την πρώτη στιγμή, οπότε ξέρουν ότι στα   Τρίκαλα δεν θα πλήξουν ποτέ.

Οι πιτσιρικάδες  βρέθηκαν αρκετή ώρα πριν από την επίσημη δράση στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να ετοιμαστούν  και ψυχολογικά όσο καλύτερα μπορούσαν.

Μίλησαν φυσικά αρκετή ώρα με τους  φίλους  και συναθλητές τους, αφού η συγκεκριμένη διαδικασία  ανεβάζει και δίνει ώθηση.

Τα  χαμόγελα  που χαράχτηκαν στα χείλη των νεαρών αθλητών ήταν εμφανή, αφού είχαν την ευκαιρία να εξωτερικεύσουν την δουλειά  που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More