Nature

Mπασκετικό χτένισμα

Ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα είχαν το  Σάββατο τα  Τρίκαλα  basket, αφού παίζοντας με σοβαρότητα δεν  αντιμετώπισαν  πρόβλημα απέναντι στον  άκρως νεανικό  Ολυμπιακό   Βόλου.

Σίγουρα το παιχνίδι ξεχάστηκε γρήγορα, αφού άλλες είναι  οι αγωνιστικές  προκλήσεις για το μέλλον.

Με την αντίστροφη  μέτρηση για την λήξη της κανονικής  διάρκειας να έχει ξεκινήσει  τα επιτελεία των ομάδων από το πάνω ράφι είναι λογικό να καταπιάνονται με την πιο σημαντική διαδικασία, αυτή των πλέϊ οφ.

Στο πλαίσιο αυτό καταγράφουν όλα τα αποτελέσματα  προκειμένου να κλειδώσουν οι θέσεις και τα  ζευγάρια.

Όπως και να’χει  οι τρίχρωμοι  θα κληθούν να  κάνουν τις εμφανίσεις της  ζωής τους, αφού οι ανταγωνιστές  είναι και αυτοί  φιλόδοξοι και σκληρά καρύδια.

Αναντίλεκτα  η εντός έδρας  ήττα από τον  Εσπερο   Λαμίας  πόνεσε ιδιαίτερα, οπότε αν ο εκπρόσωπός μας  συναντήσει την συγκεκριμένη ομάδα ξανά στο διάβα της θα  χρειαστεί να κάνει  το τέλειο  παιχνίδι.

Γενικά  υπάρχει μπόλικη δουλειά  αφού και ο  Βίκος είναι μια  ομάδα  με σωστούς  προσανατολισμούς  αλλά και ποιοτικούς  παίκτες  οι οποίοι είναι σε θέση να κάνουν πολλές  ζημιές.

Δεν πρέπει να υποτιμήσει κανείς  συγκροτήματα όπως  ο  Φίλιππος   Βέροιας και  η  Λευκάδα. Πρόκειται για δυο τμήματα που ψάχνονται  διαρκώς  και  θέλει μαστοριά για να εντοπίσει κανείς το κουμπί τους.

Το μπασκετικό χτένισμα  λοιπόν είναι απαραίτητο.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More