Nature

Αθληση και παρέα

Είναι αλήθεια ότι  η καθιερωμένη  αθλητική συνάντηση του «Αθηνά» έλειψε τα  προηγούμενα  χρόνια λόγω πανδημίας.

Ωστόσο  κανείς  δεν ξέχασε τις μοναδικές  στιγμές και εικόνες, που πρόσφερε  η διοργάνωση σε  βάθος  χρόνου.

Ομολογουμένως το άλμπουμ των αναμνήσεων είναι γεμάτο και κάθε  χρονιά έμπαινε και μια νέα  ψηφίδα.

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να  ισχύσει κάτι διαφορετικό, αφού τα αγόρια και τα κορίτσια  επιστράτευσαν την φαντασία τους, οπότε το τελικό αποτέλεσμα  ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Χωρίς  υπερβολή  η μαθητιώσα  νεολαία  μετρούσε  αντίστροφα προκειμένου να  βιώσει τις μοναδικές  στιγμές  που προσφέρει  ο αθλητισμός  παρέα με συνομήλικους  οι οποίοι κάνουν τα ίδια όνειρα και διαπνέονται από ανάλογη αγάπη για τα σπορ.

Την Κυριακή  λοιπόν  η προσέλευση  ήταν εντυπωσιακή(200 συμμετοχές και άνω)  παρότι  μια ανάσα από την  Πρωτομαγιά στον γνώριμο χώρων του αθλητικού  κέντρου   Καρακούσης.

Όπου  και να κοιτούσε κανείς εντόπιζε  χαμογελαστά  πρόσωπα  και δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, αφού ο αθλητισμός  ασκεί ξεχωριστή  γοητεία σε όλους τους  μαθητές.

Ετσι δεν χρειάστηκαν  καθόλου  χρόνο να μπουν στο πνεύμα, ενώ έγιναν μια παρέα με τους συναδέλφους τους  των άλλων σχολείων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Επιβεβαιώθηκε  πάντως για πολλοστή φορά  ότι η νεολαία των  Τρικάλων είναι πολυτάλαντη.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων  όλοι έσπευσαν  να  διευθετήσουν τον χώρο,αφού η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More