Nature

Αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς

Μεγάλο ήταν  το ενδιαφέρον που καταγράφεται από τους γονείς που επιθυμούν να εγγραφούν τα παιδιά τους, στους βρεφικούς και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων.

Ήδη, ξεκίνησε και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων, σχετικά με το πρόγραμμα  υποβολής «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην εναρμόνιση) Περιόδου 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, στον σύνδεσμο https://aitisi.eetaa.gr/home, ως την Παρασκευή 12 Αυγούστου . Τα όποια δικαιολογητικά απαιτηθούν, θα αντλούνται μέσω διεπαφών, όπου αυτό είναι δυνατό ή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (upload) σε μορφή αρχείου pdf.

Για κάθε πληροφορία οι τρικαλινοί/ες μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας, στον τηλεφωνικό αριθμό 2431063214.

Για την εξασφάλιση της συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να συμπληρώσει και να υποβάλει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την «Αίτηση Συμμετοχής», στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr, «Ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων»), ακολουθώντας τις οδηγίες του σχετικού εγχειριδίου.

Αίτηση υποβάλλουν γονείς ή πρόσωπα που έχουν τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια, ανάδοχοι γονείς, επίτροποι ή συμπαραστάτες, νόμιμους εκπρόσωποι  βρεφών και παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία που επιθυμούν τη φιλοξενία των παιδιών τους σε δομές αντίστοιχες με την ηλικία τους.

Οι προσωρινοί πίνακες αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν στις 16 Αυγούστου και η υποβολή των εντάσεων θα γίνει από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου και οι οριστικοί πίνακες θα αναρτηθούν στις 23 Αυγούστου.

Οι πίνακες (προσωρινοί και οριστικοί) των αποτελεσμάτων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ: www.eetaa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More