Nature

Αξιοποίηση φεγγαριού

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για κάθε ομάδα του κόσμου από το να βγαίνει η δουλειά της στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να βάζει στο βαλιτσάκι της το ένα ροζ φύλλο μετά το άλλο.
Βέβαια οι κυνικοί θα παρατηρήσουν ότι από την στιγμή που το πρωτάθλημα εισέρχεται στην τελική ευθεία μετράει ο ρεαλισμός, που αποτυπώνεται στα αποτελέσματα.
Ωστόσο υπάρχουν χαρισματικές εκδόσεις οι οποίες είναι σε θέση να συνδυάζουν ουσία και θέαμα
Ασφαλώς για να προκύψει ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα πρέπει οι ομάδες να διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία, δηλαδή τους παίκτες που ξέρουν τι να κάνουν ανά πάσα στιγμή με την μπάλα στα χέρια.
Επιπρόσθετα φωνάζει από μακριά το γεγονός ότι οι παίκτες χαίρονται αυτό που κάνουν, οπότε στην περίπτωση αυτή κάνουν πιο εύκολη την δική τους καθημερινότητα μεταφέροντας την πίεση στους ανταγωνιστές.
Ο ΑΟΤ.BC ήταν λοιπόν αυτός που έπρεπε την Κυριακή και πολύ σωστά αντιμετώπισε με προσοχή και σεβασμό τον Ολυμπιακό Βόλου άσχετα αν το συγκρότημα της Μαγνησίας δεν κατέβηκε με πλήρες ρόστερ.
Οι κυανέρυθροι θέλουν να αξιοποιήσουν τα καλά φεγγάρια και εστιάζουν στην αναμέτρηση μέσα στην ΑΕΛ με μικρή διαφοροποίηση ώρας στο τζάμπολ.
Ο Κυριακάτικος αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 λόγω κωλύματος γηπέδου.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More