Nature

ΑΟΤ με ψηλό πήχη

Πήρε το βάπτισμα  του πυρός  στην μπασκετική   Γ’ Εθνική ο  ΑΟΤ  ο οποίος   πέρυσι έπεσε  κυριολεκτικά στα βαθιά, αφού  κλήθηκε την ύστατη ώρα να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Στο μέτρο του δυνατού  λοιπόν το επιτελείο έκανε ότι μπορούσε για να παρουσιάσει μια  έκδοση που θα έδινε στίγμα και τελικά τα κατάφερε.

Πλέον τα μέλη της ομάδας  θα έχουν όλο τον χρόνο να  στήσουν με την άνεσή τους  την καινούργια  πρόταση, που θα σπεύσει να μιλήσει στην καρδιά των  Τρικαλινών  φιλάθλων.

Είναι  σημαντικό  λοιπόν ότι το έμψυχο δυναμικό των κυανέρυθρων  πήρε άρωμα  και μάλιστα έντονο από τον όμιλο, οπότε  βιώνοντας  δεδομένα  από μέσα  ξέρει που να ρίξει το βάρος του.

Ασφαλώς  η στρατηγική  και  η φιλοσοφία στον αθλητισμό  παίζουν μεγάλο ρόλο. Όταν λοιπόν ένα συγκρότημα  ξέρει τι θέλει στο παρκέ και κυρίως  πως  μπορεί να κλειδώσει ένα αποτέλεσμα τότε αυξάνει τις πιθανότητες  επιτυχίας.

Συνεπώς οι πιστοί  του είδους  περιμένουν να δουν ένα  σύνολο με διακριτή ταυτότητα.

Οι παίκτες  που θα επιλεχθούν  πρέπει να μπαίνουν δυνατά  με το καλημέρα  βάζοντας  τις  βάσεις  για την επιτυχία.

Ο κόουτς  Παπαδημητρίου  ξεκίνησε  με  επαφές  με παίκτες από την περσινή έκδοση για παραμονή, ενώ έχει στο μυαλό του συγκεκριμένους  μετεγγραφικούς  στόχους.

Αναλυτικά  στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More