Nature

Κλίμα και στιβικές ελπίδες

Πολλές  φορές  η περιγραφή  μιας  εκδήλωσης  όσο γλαφυρή και να είναι  δεν υποκαθιστά  την πραγματικότητα.

Αξίζει λοιπόν να  βιώσει κανείς  ορισμένα  πράγματα από μέσα για να  σχηματίσει  καθαρή εικόνα και κυρίως για να μπει  πλήρως  στο πνεύμα  της  πρωτοβουλίας.

Η αναφορά μας  γίνεται  για την ημέρα στίβου, που απλώθηκε την  Τρίτη στο  Δημοτικό  Στάδιο και ήδη κάναμε αναφορά  στο προηγούμενο  φύλλο.

Αξίζει  όμως να φωτίσουμε και ορισμένες  ακόμη  πτυχές.

Όταν  λοιπόν  υπάρχει   διάθεση και αγάπη για το αντικείμενο  μπορούν να  πραγματοποιηθούν συνάξεις  που μιλούν στην καρδιά της  νεολαίας.

Φτάνοντας  στον χώρο μόνο και μόνο η  μουσική υπόκρουση  άνοιγε την όρεξη για όποιον ήθελε να  αγωνιστεί αλλά και να παρακολουθήσει  απλώς  την  σύναξη.

Από την πλευρά τους  οι γυμναστές   των  τοπικών  συλλόγων, που μετείχαν στην πρωτοβουλία αλλά και οι φοιτητές  της   ΣΕΦΑΑ  πήραν από το χεράκι τα νεαρά  αγόρια και κορίτσια  προκειμένου να  μιλήσουν στην καρδιά τους  και να  τα  δώσουν ώθηση ώστε να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Με το που έγινε  η πρώτη μάζωξη  και δόθηκαν  οι απαραίτητες  κατευθύνσεις  όλοι  μαζί  πήραν τον δρόμο για την αίθουσα   Τσιάντα.

Εκεί  ξεκίνησε  η γνωριμία  με τα πολλά αγωνίσματα  του κλασικού  αθλητισμού. Καθένα  διαθέτει την χάρη του, οπότε δεν είναι τυχαίο ότι οι ειδικοί του χώρου  σημειώνουν σε  πρώτη ευκαιρία ότι  τα  παιδιά  αξίζει να κάνουν ένα πέρασμα απ’ όλα αυτά  μέχρι να εντοπίσουν την κλίση τους.

Υπάρχουν άλλωστε  αρκετά παραδείγματα  πρωταγωνιστών που ξεκίνησαν αρχικά σε συγκεκριμένο τομέα αλλά στην πορεία τους κέρδισε  κάποιος  άλλος.

Επιπρόσθετα  δεν  πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε αγώνισμα διαθέτει τα δικά του μυστικά, οπότε  το κατάλληλο πάντρεμα μπορεί να  δώσει  ώθηση σε κάθε νεαρό  πρωταγωνιστή.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More